Vegan Bounty

37 Minuten
Einfach
16.12.2024
Vegane Bounty
  • Dessert
  • Vegan
Vegane Bounty
  • Dessert
  • Vegan

Du hast während der Vor- und Nachbereitung Deiner Saftkur auch mal Lust etwas zu naschen? Dann sind unsere veganen Bounties genau das Richtige für Dich! Die Schokoriegel bestehen aus einer Kokosnussfüllung und einem Schokoladenüberzug, die Du ziemlich schnell und einfach auf pflanzlicher Basis Zuhause zubereiten kannst. Unsere liebe Jessi zeigt Dir in ihrem Rezeptvideo was Du dazu benötigst und wie Du sie nachmachen kannst. Lass Dir die veganen Bounties schmecken!

Zutaten

2 Portionen
  • 100 g
    Grated coconut
  • 60 g
    Coconut milk
  • 1 TBSP.
    Agave syrup
  • 150 g
    Dark chocolate
  • 1 TBSP.
    Coconut oil

Benötigte Küchenutensilien

Bowl
Stirrer
Silicone molds

Zubereitung

Preparation time: 2 min.
Preparation time: 35 min.
Total time: 37 min.
  • 1

    First stir together the grated coconut, coconut milk, agave syrup and coconut oil to form a firm mixture and set aside

  • 2

    Now melt the chocolate together with 1 tablespoon of coconut oil over a bain-marie or in the microwave

  • 3

    Next, take some of the mixture and mix it with about half of the chocolate

  • 4

    Then press the mixture with the chocolate into the silicone mold and then pour the remaining light mixture over it and place in the refrigerator for 15 minutes

  • 5

    Finally, cover the bars with the remaining chocolate and place in the fridge for another 15 minutes

  • 6

    Then you can enjoy the vegan bounties!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
225 kcal
Kohlenhydrate
11 g
Fett
14 g
Protein
2,4 g

Rezeptempfehlungen

Back to blog