Low carb high protein fusilli with carrot green pesto

15 Minuten
Mittel
16.12.2024
Ein Teller mit grünen Pesto-Fusilli garniert mit gewürfeltem Feta-Käse, serviert auf einem hölzernen Tisch.
  • Main course
  • High Protein
  • High Protein
  • High Protein
  • Low carb
Ein Teller mit grünen Pesto-Fusilli garniert mit gewürfeltem Feta-Käse, serviert auf einem hölzernen Tisch.
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  • Low carb

Auf der heutigen kulinarischen Reise werden wirLow Carb High Protein Nudelnmit einer köstlichen und gesundenVariante eines Pesto entdecken, das mit frischem Karottengrün zubereitet wird. Karottengrün, oft unterschätzt und weggeworfen, ist tatsächlich eine wahre Geschmackssensation und eine hervorragende Quelle für Vitamine und Nährstoffe. In Kombination mit proteinreichen Fusilli-Nudelnergibt sich ein ausgewogenes Gericht, das nicht nur lecker ist, sondern auch eine gesunde Ernährung bereichert und super in Deinen alltäglichen Ernährungsplan nach einer Saftkur oder Foodkur passt. Dieses Karottengrün Pesto mit High Protein Fusilli Rezept ist einfach zuzubereiten und eignet sich perfekt für eine schnelle, gesunde Mahlzeit. Das musst Du unbedingt auch probieren! 

Zutaten

2 Portionen
  • 160 g
    LiveFresh Low carb high protein fusilli
  • 2 Cups
    Carrot green
  • 50 g
    Parmesan cheese
  • 100 ml
    LiveFresh Vegetable broths
  • 0.5
    Lemons
  • 1 Handful
    Feta cheese
  • 20 g
    Pine nuts
  • 5 TBSP.
    Olive oils

Benötigte Küchenutensilien

Cooking pot
Sieve
Cup
Pan
Blender
Spoon

Zubereitung

Preparation: 5 min.
Preparation: 10 min.
Total time: 15 min.
  • 1

    The Low Carb High Protein Pasta cook al dente in lightly salted water according to the instructions on the packet. Drain and set aside, reserving half a cup of the pasta water.

  • 2

    Lightly toast the pine nuts in a pan without oil over a medium heat until golden brown. 

  • 3

    Place the carrot greens, grated Parmesan, vegetable stock, feta cheese, juice of half a lemon and half the roasted pine nuts in a blender.

  • 4

    Slowly add the olive oil and blend everything into a smooth pesto sauce. If the pesto is too thick for you, you can add a little pasta water as required to achieve the desired consistency.

  • 5

    Season the pesto with salt and pepper to taste.

  • 6

    Add the cooked fusilli to the pan and pour the carrot green pesto over it. Mix everything well until the pasta is evenly coated with the pesto.

  • 7

    Arrange the pasta on two plates and top with feta cheese and a little freshly squeezed lemon juice. 

  • 8

    Enjoy the taste!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
467 kcal
Kohlenhydrate
22 g
Fett
26,7 g
Protein
67 g

Rezeptempfehlungen

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