X-Mas potato salad with vegetarian wieners

25 Minuten
Mittel
16.12.2024
X-Mas Kartoffelsalat mit vegetarischen Wienerle
  • Main course
  • Vegetarian
X-Mas Kartoffelsalat mit vegetarischen Wienerle
  • Main course
  • Vegetarian

Ein Klassiker für viele Familien an Heiligabend: Kartoffelsalat mit Würstchen. Schließlich ist das Gericht einfach, lecker und gut vorzubereiten. Wir zeigen Dir heute ein Rezept von unserem leckerenX-Mas Kartoffelsalat mit vegetarischen Würstchen. Viel Spaß beim Nachkochen! 

Zutaten

2 Portionen
  • 1 kg
    Salad potatoes
  • 1
    Onions
  • 2 TBSP.
    Vinegar
  • 4 TBSP.
    Oils
  • 1 cup
    LiveFresh Vegetable broths
  • Salts
  • Pepper
  • Parsley
  • Vegetarian sausages

Benötigte Küchenutensilien

Cooking pot
Economy peeler
Chopping board
Knife

Zubereitung

Preparation: 5 min.
Preparation: 20 min.
Total time: 25 min.
  • 1

    First wash the potatoes and boil in salted water for approx. 15 minutes

  • 2

    Now peel the potatoes and cut into thin slices

  • 3

    Then peel the onion and cut into small cubes

  • 4

    Meanwhile, heat the vegetable stock in a pan and set aside

  • 5

    Now add the onion, salt, pepper, vinegar, oil, mustard and vegetable stock to the potatoes and stir in well

  • 6

    Leave the potato salad to infuse for approx. 1 hour

  • 7

    Then carefully heat the vegetarian sausages in a pan

  • 8

    Finally, serve the potato salad, vegetarian sausages and a dollop of mustard on a plate and enjoy. 

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
452 kcal
Kohlenhydrate
39 g
Fett
31 g
Protein
16 g

Rezeptempfehlungen

Back to blog