Vegan beetroot salad

15 Minuten
Einfach
16.12.2024
Veganer Rote Beete Salat
  • Supplement
  • Vegan
Veganer Rote Beete Salat
  • Supplement
  • Vegan

Die perfekte Abwechslung zu klassischen Blattsalaten: Ein veganer Rote Beete Salat. Ganz egal ob im Sommer oder im Winter, dieser Salat geht immer! Wir haben nicht nur ein leckeres Rezept für Dich, sondern zeigen Dir außerdem, was hinter der Superfood-Knolle Rote Beete steckt, wer darauf verzichten sollte und welche verschiedenen Verzehrmöglichkeiten es gibt. 

Zutaten

2 Portionen
  • 4 Tubers
    Beet
  • 250 g
    Grilled cheese
  • 1
    Apples
  • 2 TBSP.
    Peanuts
  • 1 Handful
    Pecans
  • 1 Handful
    Cranberries
  • 2 TBSP.
    Pomegranate seeds
  • Lemons
  • Parsley
  • Olive oils
  • 0.5 TL
    Agave syrup
  • Salts
  • Pepper
  • 1 TSP
    Paprika powder

Benötigte Küchenutensilien

Chopping board
Knife
Pan

Zubereitung

Preparation time: 5 min.
Preparation time: 10 min.
Total time: 15 min.
  • 1

    First wash the apple and cut it and the beetroot into small cubes approx. 1.5 cm thick

  • 2

    Next, cut the vegan grill cheese into small pieces and season with a little olive oil, paprika powder, salt and pepper

  • 3

    Now place the grill cheese in a preheated pan and fry on all sides until golden brown, then set aside and leave to cool

  • 4

    Then place the peanuts and pecan nuts in a pan without oil and toast a little

  • 5

    Next, place all the ingredients in a bowl and season with olive oil, lemon juice, ½ tablespoon, salt and pepper

  • 6

    Finally, arrange on a plate and top with fresh parsley

  • 7

    Enjoy your meal! 

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
560 kcal
Kohlenhydrate
34 g
Fett
24 g
Protein
26 g

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