Vegan paprika tahini pasta

Mittel
16.12.2024
Vegane Paprika Tahini Pasta
  • Main course
  • Vegan
Vegane Paprika Tahini Pasta
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Diese super leckere Paprika Tahini Pasta kannst Du mit nur wenigen Zutaten ganz einfach zubereiten. Die Pasta ist in kurzer Zeit fertig und eignet sich daher ideal für Tage, an denen wenig Zeit zum Kochen bleibt, die Mahlzeit aber trotzdem nahrhaft und gesund sein soll. Wie Du sie zubereiten kannst und welche Zutaten Du benötigst, erfährst Du in diesem Beitrag. Ganz unten im Beitrag findest Du das Rezeptvideo mit unserem Koch Michi. 

Zutaten

2 Portionen
  • 250 g
    Pasta of your choice
  • 1 Tuber
    Garlic
  • 2
    Peppers
  • Olive oils
  • 1
    Onions
  • 125 ml
    Plant drinks
  • 2 TBSP.
    Tahini pastes
  • 2 TBSP.
    Tomato paste
  • 1/2
    Lemons
  • Yeast flakes
  • Salt & pepper
  • Parsley

Benötigte Küchenutensilien

Chopping board
Knife
Baking tray
Oven
Cooking pot
Blender

Zubereitung

  • 1

    Halve the peppers and remove the seeds

  • 2

    Remove the skin from the onion and cut it in half

  • 3

    Place the peppers, onion and garlic bulb on a baking tray and coat everything with olive oil

  • 4
    1. Place the baking tray in the oven at 220 °C for 20 minutes
  • 5

    Peel the peppers and separate the individual cloves from the garlic bulb

  • 6

    Put the peppers, onion and garlic in a blender

  • 7

    Add the plant-based drink, tahini and tomato puree

  • 8

    Add a little fresh lemon juice

  • 9

    Mix everything in a blender and season with salt & pepper to taste

  • 10

    Cook 250g pasta as described on the packet

  • 11

    Mix the pasta with the blended mixture after cooking

  • 12

    Topping with yeast flakes and parsley

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
163 kcal
Kohlenhydrate
20 g
Fett
5,3 g
Protein
6,3 g

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