Vegane One Pot Protein Pasta

Mittel
16.12.2024
Vegane One Pot Protein Pasta
  • Main course
  • Vegan
Vegane One Pot Protein Pasta
  • Main course
  • Vegan

Unsere One Pot Protein Pasta ist ein Muss für alle Pasta Liebhaber! Die Pasta wird nur in einem Topf zubereitet, mehr brauchst Du nicht! Außer Du möchtest wie wir einen knusprigen Tofu anstatt ihn in der Pasta mitzukochen. Für das Gericht brauchst Du nur wenige Zutaten, es ist in 15-20 Minuten fertig und schmeckt super lecker! Auch super - das Rezept ist perfekt geeignet, um es in die Vor- und Nachbereitung einer Saftkur zu integrieren. Am Ende des Beitrags siehst Du im Rezeptvideo, wie unser Michi die veganen One Pot Protein Pasta zubereitet. 

Zutaten

2 Portionen
  • 100 g
    Red lentil noodles
  • 100 g
    Mushrooms
  • 1
    Carrots
  • 0.5
    Onions
  • 0.5
    Garlic cloves
  • 0.5
    Zucchinis
  • 50 g
    Baby spinach
  • 250 g
    Smoked tofu
  • 1 TBSP.
    Tomato paste
  • 0.5 TL
    Salts
  • 0.5 TL
    Pepper
  • 0.5 TL
    Oreganos
  • 0.5 TL
    Chili powder
  • 350 ml
    Vegetable broths
  • 125 ml
    White wine
  • 1 Handful
    Cherry tomatoes

Benötigte Küchenutensilien

Chopping board
Knife
Cooking pot
Pan
Spoon

Zubereitung

  • 1

    First, chop the onions and garlic and sauté in a pan with a little olive oil

  • 2

    In the meantime, cut the carrots, zucchinis and mushrooms and add to the pan

  • 3

    Add the tomato purée and spices and fry briefly

  • 4

    Then add the vegetable stock and the vegan non-alcoholic white wine to the pasta and make sure that everything is well covered with liquid

  • 5

    Now bring the contents of the pan to the boil and then simmer over a low heat until the pasta is cooked

  • 6

    Stir occasionally and finally fold in the spinach

  • 7

    Now dice the tofu and fry in a pan with a little olive oil at full heat on all sides

  • 8

    Finally, serve the pasta and top with the tofu

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
465 kcal
Kohlenhydrate
78 g
Fett
8 g
Protein
26 g

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