Quick green pasta low carb high protein

10-15 Minuten
Mittel
20.11.2024
Schüssel mit grüner Pasta, verfeinert mit frisch geriebenem Parmesan und dekoriert mit Basilikumblättern.
  • Main course
  • Low carb
  • High Protein
Schüssel mit grüner Pasta, verfeinert mit frisch geriebenem Parmesan und dekoriert mit Basilikumblättern.
  • Main course
  • Low carb
  • High Protein

Hey Pasta-Liebhaber! Heute bringen wir Farbe und Frische auf deinen Teller mit unserer schnellen grünen Pasta! Mit cremigem Avocado-Erbsen-Spinat-Pesto und den proteinreichen, kohlenhydratarmen LiveFresh Fusilli zauberst du im Handumdrehen ein gesundes und leckeres Gericht. Perfekt für ein schnelles Mittag- oder Abendessen, das nicht nur deinen Gaumen, sondern auch deinen Körper glücklich macht.

Zutaten

2 Portionen
  • 160 gram
    LiveFresh Low carb high protein fusilli
  • 50 gram
    Frozen peas (defrosted)
  • 50 gram
    Fresh spinach
  • 1
    Avocado
  • 1
    Lemon
  • 1
    Garlic clove
  • 2 tablespoon
    Olive oil
  • Salt
  • Pepper
  • 100-150 milliliter
    Pasta water
  • 2-3 tablespoon
    Organic hemp seeds
  • Parmesan cheese

Benötigte Küchenutensilien

Bowl
Hand mixer
Cooking pot
Spoon

Zubereitung

Preparation: 2 minutes
Preparation: 8-10 minutes
Total time: 10-15 minutes
  • 1

    Cook the fusilli: First the LiveFresh Cook the fusilli according to the packet instructions, reserving about 150 ml of pasta water.

  • 2

    Prepare the pesto: Meanwhile, place the avocado, spinach, peas and lemon juice in a blender and blend well. Add the pasta water and blend to a creamy sauce.

  • 3

    Seasoning: Season the sauce with salt and pepper and add to the warm pasta. Mix well together.

  • 4

    Dressing: To finish, arrange the pasta on a plate and top with hemp seeds and Parmesan cheese.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
680 kcal
Kohlenhydrate
36 g
Fett
25,1 g
Protein
69 g

Rezeptvideo

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