Vegan chestnut soup

30 Minuten
Einfach
16.12.2024
Vegane Maronensuppe
  • Light meal
  • Vegan
Vegane Maronensuppe
  • Light meal
  • Vegan

Cremig, nussig, megalecker und super einfach zum Vorbereiten. Unsere Maronensuppe mit Brezel Topping ist die Perfekte Weihnachtliche Vorspeise oder passt auch immer wenn es draußen schön kalt ist!

Zutaten

2 Portionen
  • 500 g
    Chestnuts
  • 1
    Onions
  • 1
    Carrots
  • 1 Bar
    Celery
  • 750 ml
    Vegetable broths
  • 200 ml
    Cooking creams
  • 2 TBSP.
    Butter
  • Salts
  • Pepper
  • Bread Croutons

Benötigte Küchenutensilien

Cooking pot
Knife
Spoon
Hand blender

Zubereitung

Preparation: 5 min.
Preparation: 20-25 min.
Total time: approx. 30 min.
  • 1

    First, melt the butter in a large pan and sauté the onions until translucent

  • 2

    Now add the carrot and celery, sauté briefly, add the chestnuts and continue to sauté

  • 3

    Then deglaze with the vegetable stock and simmer over a medium heat for approx. 20 minutes

  • 4

    Then remove the soup from the heat and puree with a hand blender until it has a creamy consistency

  • 5

    Now add the cream, stir well and season with salt and pepper to taste

  • 6

    Top the chestnut soup with fresh herbs and bread croutons

  • 7

    Let it taste!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
343,2kcal
Kohlenhydrate
36,1 g
Fett
14,8 g
Protein
3,7 g

Rezeptvideo

@daskochduolivefresh Schnelle und einfache Maronensuppe. 🌰🤩 Wenn ihr die durch die Kamera riechen könntet - ein wahrer Gaumenschmaus. 🥰 #daskochduo #livefresh #maronen #maronensuppe #schnellerezepte #gesundeernährung ♬ original sound - 🎄Speed Audios🎄

Rezeptempfehlungen

Back to blog