Vegan cauliflower tacos

45 Minuten
Leicht
17.12.2024
Vegane Blumenkohl Tacos
  • Main course
  • Snack
  • Vegan
Vegane Blumenkohl Tacos
  • Main course
  • Snack
  • Vegan

Wenn du ein einfaches, gesünderes und dennoch leckeres Rezept für Dein nächstes mexikanisches Dinner suchst, probiere diese veganen Tacos mit knusprig geröstetem Blumenkohl und viel Gemüse aus! Fülle die Tortillas mit deinen Lieblings-Zutaten und genieße sie zum Mittag- oder Abendessen!  Wir zeigen Dir, wie Du schnell & einfach Deine eigenen veganen Blumenkohl Tacos zubereiten kannst!

Zutaten

2 Portionen
  • 350 g
    Cauliflower
  • Oil for frying
  • Paprika powder
  • 1 TSP
    Chili powder
  • 1 TSP
    Cumin
  • Salts
  • 6
    small corn tortillas
  • Avocados
  • Romaine lettuce
  • Peppers
  • Onions
  • Tomatoes
  • Beans
  • Limes
  • Cream Legere

Benötigte Küchenutensilien

Bowl
Chopping board
Knife
Pan
Spoon

Zubereitung

Preparation: 25 min.
Preparation: 20 min.
Total time: 45 min.
  • 1

    Divide the washed cauliflower into small florets, mix together with the spices in a bowl and place in the oven at 200°C for 15-20 minutes

  • 2

    Meanwhile, wash and chop the vegetables

  • 3

    Then fry the corn tortillas in a hot pan on both sides until golden brown

  • 4

    Now fill the tortillas with a little vegan crème leger, roasted cauliflower and the vegetables and top with freshly squeezed lime

  • 5

    Let it taste!

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
213kcal
Kohlenhydrate
27,4 g
Fett
6,2 g
Protein
9,8 g

Rezeptempfehlungen

Back to blog