Edible pine cones

15 Minuten
Einfach
17.12.2024
Essbare Tannenzapfen
  • Dessert
  • Vegan
Essbare Tannenzapfen
  • Dessert
  • Vegan

Diese essbaren Tannenzapfen bestehen aus nur 6 Zutaten und müssen nicht mal gebacken werden. Sie sind nicht nur schnell und einfach zubereitet und sehen täuschend echt aus, sie schmecken auch noch unfassbar lecker.  Probier's unbedingt mal aus!

Zutaten

2 Portionen
  • 120 g
    Wholemeal cookies
  • 0.5 TL
    Cinnamon
  • 35 g
    Cocoa
  • 100 ml
    Almond milk
  • 30 g
    Butter
  • Choco Krispies
  • Date syrup

Benötigte Küchenutensilien

Blender
Microwave

Zubereitung

Preparation: 5 min.
Preparation: 10 min.
Total time: 15 min
  • 1

    First put the cookies in a blender and blend until smooth, then add the cinnamon and cocoa powder.

  • 2

    Next, gently heat the butter and plant milk and add to the mixture together with a little date syrup.

  • 3

    Now shape the dough into small cones and stick the cornflakes into the dough from top to bottom to form a pine cone.

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
383 kcal
Kohlenhydrate
23 g
Fett
30 g
Protein
5 g

Rezeptempfehlungen

Back to blog