Vegan mango coconut curry

30 Minuten
Einfach
16.12.2024
Veganes Mango-Kokos-Curry
  • Main course
  • Vegan
Veganes Mango-Kokos-Curry
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Unser veganes Mango-Kokos-Curry mit Kichererbsen ist unglaublich einfach, cremig und vollgepackt mit frischen Mangostückchen. Dieses Gericht eignet sich perfekt als schnelles Soulfood-Abendessen. Mit nur wenigen Zutaten kannst Du ein gesundes und nahrhaftes Gericht zaubern, welches sich super für Deinen gesunden Ernährungsalltag nach Deiner 3, 5 oder 7 Tage Saftkur eignet.

Zutaten

2 Portionen
  • 200 g
    Wild rice
  • 1
    Onions
  • 1
    Garlic cloves
  • 400 g
    Tomatoes
  • 250 ml
    Coconut milk
  • 1 Can
    Chickpeas
  • 1.5 TSP
    Garam masala
  • Curry powder
  • 2-3 TSP
    Curry powder
  • 1 TSP
    Cumin
  • Pepper
  • Salts
  • Chillis
  • Ginger + turmeric
  • Parsley

Benötigte Küchenutensilien

Cooking pot
Chopping board
Knife
Pan

Zubereitung

Preparation time: 5 min.
Preparation time: 25 min.
Total time: 30 min.
  • 1

    First cook the rice according to the packet instructions

  • 2

    Meanwhile, peel and finely chop the onion and garlic

  • 3

    Then peel the mango and cut into large cubes

  • 4

    Now heat the oil in a large pan, fry the onions and garlic until translucent and then add the chickpeas and simmer

  • 5

    Then add the mango, fry briefly and add all the spices and fry briefly too

  • 6

    Then deglaze with coconut milk and the chopped tomatoes and simmer for 10 minutes

  • 7

    Finally, add the fresh herbs and rice and mix everything well

  • 8

    Now serve and enjoy! 

Naehrwerte

Pro Portion
kcal
432 kcal
Kohlenhydrate
56 g
Fett
9 g
Protein
12 g

Rezeptempfehlungen

 

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